Art of the Loom Gallery

Art of the Loom Gallery

Ο χώρος όπου σήμερα στεγάζεται το Art of the Loom χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν ως κάναβα, εξυπηρετώντας τις τότε ανάγκες της τοπικής κοινωνίας στην παραγωγή κρασιού. Το κτίριο παρέμεινε ανέπαφο μέχρι το 2010, οπότε και το ανακαινίσαμε σεβόμενοι την τοπική αρχιτεκτονική και διατηρώντας τα παραδοσιακά Κυκλαδίτικα στοιχεία.

Σήμερα στο χώρο αυτό φιλοξενούνται έργα γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών. Η συλλογή μας περιλαμβάνει ελαιογραφίες, κοσμήματα, κεραμικές, γυάλινες και μπρούντζινες δημιουργίες.

 

ART OF THE LOOM GALLERY


Φηρά - 84700 - Σαντορίνη
Καλντέρα (πίσω από το τελεφερίκ)

T: +30 22860 21617
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ο χώρος όπου σήμερα στεγάζεται το Art of the Loom χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν ως κάναβα, εξυπηρετώντας τις τότε ανάγκες της τοπικής κοινωνίας στην παραγωγή κρασιού. Το κτίριο παρέμεινε ανέπαφο μέχρι το 2010, οπότε και το ανακαινίσαμε σεβόμενοι την τοπική αρχιτεκτονική και διατηρώντας τα παραδοσιακά Κυκλαδίτικα στοιχεία. Σήμερα στο χώρο αυτό φιλοξενούνται έργα γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών. Η συλλογή μας περιλαμβάνει ελαιογραφίες, κοσμήματα, κεραμικές, γυάλινες και μπρούντζινες δημιουργίες, καθώς επίσης σουβενίρ, ρούχα, αξεσουάρ και πολλά άλλα.
 

SOCIALS