ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Τα καταστήματα Art of the Loom εξυπηρετούν τους φίλους της τέχνης και τους επισκέπτες της Σαντορίνης, αποστέλλοντας τα προϊόντα τους στο χώρο που εκείνοι επιθυμούν. Είδατε κάτι που σας άρεσε αλλά δυσκολεύεστε να το μεταφέρετε με τις αποσκευές σας; Βρήκατε κάποιο αντικείμενο και θέλετε να το προσθέσετε στη συλλογή σας αλλά έχετε ήδη αναχωρήσει από το νησί;

Οι άνθρωποι του Art of the Loom αναλαμβάνουν να συσκευάσουν και να αποστείλουν τα προϊόντα τους οπουδήποτε εσείς υποδείξετε!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο χώρος όπου σήμερα στεγάζεται το Art of the Loom χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν ως κάναβα, εξυπηρετώντας τις τότε ανάγκες της τοπικής κοινωνίας στην παραγωγή κρασιού. Το κτίριο παρέμεινε ανέπαφο μέχρι το 2010, οπότε και το ανακαινίσαμε σεβόμενοι την τοπική αρχιτεκτονική και διατηρώντας τα παραδοσιακά Κυκλαδίτικα στοιχεία. Σήμερα στο χώρο αυτό φιλοξενούνται έργα γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών. Η συλλογή μας περιλαμβάνει ελαιογραφίες, κοσμήματα, κεραμικές, γυάλινες και μπρούντζινες δημιουργίες, καθώς επίσης σουβενίρ, ρούχα, αξεσουάρ και πολλά άλλα.
 

SOCIALS